Regionalna liga Republike Srpske - Centar
FKVRANJAK

Dobro došli na web prezentaciju FK "VRANJAK"

"CENTAR" STADION

FK VRANJAK

 

Stadion "CENTAR" je novi stadion FK Vranjak. Otvoren je za sezonu 2005/06, a svečano ga  je otvorio prerano preminuo predsjednik Fudbalskog saveza BiH  dr.Milan Jelić. Prilikom otvaranja odigrana je prijateljska utakmica između veterana FK Vranjak i veterana FK Modriča Maxima. Otvaranju stadiona je prisustvovao veliki broj mještana i prijatelja FK Vranjak. Pored toga što je otvoren novi stadion, ovom prilikom FK Vranjak je slavio i 30 godina postojanja ovog kluba koji je osnovan daleke 1975 godine.

Stadion ima natkrivene tribine sa 500 sjedećih mjesta. Realizaciju ove tribine su omogućili Niko i Milo Vasilić, mještani Vranjaka koji su  zaposleni u SAD kao i sami mještani Vranjaka. Završeno je opremanje nove svlačionice čiju je izgradnju i kompletno opremanje finansirala Opština Modriča.

Stadion FK "Vranjak" Vranjak - fotografije

 

Nove automatske-podzemne prskalice na stadionu FK VRANJAK

 

Zahvaljujući velikom sponzoru FK Vranjak, Niki Vasiliću, na stadionu FK Vranjak u proteklim danima urađeno je novo navodnjavanje samog terena po najmodernim standardima. Postavljenje su nove podzemne, pop-up prskalice koje se automatski uključuju u određeno vrijeme. Na terenu je ravnomijerno raspoređeno 16 prskalica koje se pale i izlaze iz zemlje naizmjenično u određenim vremenskim intervalima i tako pokrivaju i navodnjavaju cijeli teren. Vrijednost ove investicije je oko 10.000 KM dok su aktivisti Mjesne zajednice volonterski odradili potrebne radove na terenu. Iz godine u godinu stadion "Centar" u Vranjaku postaje sve ljepši i moderni i postaje jedan od najljepših u regionu. Ovom prilikom Uprava FK Vranjak se zahvaljuje Niki Vasiliću na velikoj pomoći klubu.

 

>> Fotografije - radovi i puštanje u rad <<

  www.vranjak.net                                                            design by FKV